خط و نشان مدیرعامل تراکتور برای فدراسیون فوتبال هاراگیری پرسپولیسی‌ها | پرسپولیس؛ تبرزنی برای شاخه سرخ کورتوا با رئال تا ۲۰۲۷ تمدید کرد تله نیمار پیش پای یامال هزینه بازسازی ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به ۱.۳ میلیارد یورو رسید! واکنش رسمی باشگاه تراکتور به جذب مهرداد محمدی اشتباه رسانه‌ای آرسنال، خرید جدید این باشگاه را لو داد استقلال با اندونگ به توافق رسید؟ عضو کادرفنی تیم ملی فوتبال: برای تمام فیفادی‌ها برنامه‌ریزی کرده‌ایم انتخاب رونالدو به عنوان برترین بازیکن تاریخ فوتبال از نگاه نشریه معتبر انگلیسی پیاتزا: بازی با فرانسه دومین فینال ماست | قدرت فرانسه نیاز به معرفی ندارد پیاتزا ۱۴ بازیکن خود برای دیدار با فرانسه را اعلام کرد تاریخ و ساعت بازی ایران و فرانسه در لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | مسیر سخت ایران برای صعود سامان فلاح در لیست ساپینتو نبود مصدومیت آشورماتوف جدی نیست مذاکرات استقلال و وریا غفوری در بن بست احسان حاج صفی خرید جدید استقلال خواب منچستریونایتد در روز‌های جولان مدعیان انگلیسی
سرخط خبرها

استقلال توان خرید قایدی را ندارد | ۲۵۰ میلیارد تومان هزینه جذب باشو

  • کد خبر: ۲۳۵۶۹۸
  • ۰۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۷
استقلال توان خرید قایدی را ندارد | ۲۵۰ میلیارد تومان هزینه جذب باشو
باشگاه استقلال توان جذب مهدی قایدی را ندارد و اخباری که اخیرا درباره حضور این بازیکن در ترکیب آبی‌ها منتشر شده، واقعی نیست.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، به تازگی دوباره بحث حضور مهدی قایدی در استقلال مطرح شده است. این اخبار در حالی در فضای مجازی دست به دست می‌شود که طبق برآوردی که اخیرا شد باشگاه استقلال باید برای جذب مهدی قایدی رقمی معادل ۲۵۰ میلیارد تومان هزینه کند.

بخشی از این رقم هنگفت اختصاص دارد به دریافت رضایتنامه بازیکن استقلال از باشگاه شباب الاهلی امارات و مابقی باید به عنوان دستمزد به این بازیکن پرداخت شود.


اخیرا به باشگاه‌ها اعلام شد باید سقف بودجه ۵۰۰ میلیارد تومانی را رعایت کنند و بالطبع باشگاه استقلال نیز قادر نخواهد بود نیمی از کل بودجه خود را فقط مصروف جذب یک بازیکن کند و باید پرونده جذب این بازیکن را توسط باشگاه استقلال بست.

تنها راه استقلال برای جذب قایدی این است که فردی را پیدا کند که در قالب کمک هواداری هزینه جذب مهدی قایدی را خارج از سیستم مالی باشگاه استقلال پرداخت کند و همچون اقداماتی که گا‌ها توسط یکی از هواداران پرسپولیس می‌شود، با پرداخت مبالغی خارج از سیستم زمینه ساز جذب این قبیل بازیکنان شود.

البته روشن نیست که اساسا این قبیل اقدامات مورد تایید نهاد‌های نظارتی قرار بگیرد و چنین اجازه‌ای داده شود یا خیر، چون اخیرا گفته شد که باشگاه‌ها نباید با کمک از هواداران در راستای بستن تیم اقدام کنند.  

به هرحال ماجرای بازگشت مهدی قایدی به استقلال با وجود اطلاع رسانی‌های اخیر نمی‌تواند از جنبه عقلی و حساب و کتابی درست باشد.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->